advertisement
Forums

The Forum is sponsored by 
 

AAPL stock: Click Here

You are currently viewing the Tips and Deals forum
Anyone else having problems with the forum?
Posted by: tuqqer
Date: January 07, 2006 12:58PM
Strange behavior since I started with this forum: when I try to post, it says that only registered users can post. Yet it shows that I'm logged in. I'm seeing this on latest versions of Firefox, Safari, and Opera.

I've logged in, logged out, and relogged in, still not able to post most times. This is one of the rare visits where I'm able to get in.
Options:  Reply • Quote
Re: Anyone else having problems with the forum?
Posted by: jdc
Date: January 07, 2006 01:33PM
too many sunset pics -- sorry my fault
Options:  Reply • Quote
Re: Anyone else having problems with the forum?
Posted by: Phy
Date: January 07, 2006 01:45PM
No problems here...
Options:  Reply • Quote
Re: Anyone else having problems with the forum?
Posted by: Gutenberg
Date: January 07, 2006 01:53PM
Tuqqer, try a PM to OWC-admin.
Options:  Reply • Quote
Re: Anyone else having problems with the forum?
Posted by: Speedy
Date: January 07, 2006 04:13PM
The only problem is that clickable links in posts open in a new window.
Options:  Reply • Quote
Re: Anyone else having problems with the forum?
Posted by: modelamac
Date: January 07, 2006 05:09PM
Empty browser caches and try again.
Options:  Reply • Quote
Re: Anyone else having problems with the forum?
Posted by: Ripthorn
Date: January 07, 2006 08:52PM
No problems here.



Of course I have a backup, don't you?
Options:  Reply • Quote
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login

Online Users

Guests: 175
Record Number of Users: 186 on February 20, 2020
Record Number of Guests: 5122 on October 03, 2020