advertisement
Forums

The Forum is sponsored by 
 

AAPL stock: Click Here

You are currently viewing the Tips and Deals forum
Random Question #3
Posted by: PeterB
Date: December 23, 2006 01:38PM
I've got a website that doesn't seem to work with Safari or Camino. I can't give you the actual website because it's an email one (obviously I'm not going to give you my password), but it's based on something called "iPlanet Messenger Express" ... I'm assuming this is some sort of Windoze-based thing which is not Mac-friendly. I tried changing the User Agent in both Camino and Safari, but doesn't work. Any ideas?




Freya says, 'Hello from NOLA, baby!' (Laissez bon temps rouler!)
Options:  Reply • Quote
Re: Random Question #3
Posted by: vicrock
Date: December 23, 2006 01:43PM
Have you tried Netscape? Mac Explorer? OmniWeb? Firefox, etc?
Options:  Reply • Quote
Re: Random Question #3
Posted by: earache
Date: December 23, 2006 01:44PM
So did you want us to answer even if we didn't know the answer?



earache
Options:  Reply • Quote
Re: Random Question #3
Posted by: GGD
Date: December 23, 2006 01:47PM
Quote
earache
So did you want us to answer even if we didn't know the answer?
How about just posting random answers to the random questions, given enough time, a correct answer might get posted.
Options:  Reply • Quote
Re: Random Question #3
Posted by: PeterB
Date: December 23, 2006 01:51PM
OK, I just figured it out ... site uses popups, popup blocking has to be disabled...




Freya says, 'Hello from NOLA, baby!' (Laissez bon temps rouler!)
Options:  Reply • Quote
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login

Online Users

Guests: 159
Record Number of Users: 186 on February 20, 2020
Record Number of Guests: 5122 on October 03, 2020