advertisement
Forums

The Forum is sponsored by 
 

AAPL stock: Click Here

You are currently viewing the Tips and Deals forum
Forum is wonkers again?
Posted by: modelamac
Date: April 20, 2007 06:41AM
Taking minutes to load, and even after loading I get "Warning: fopen) [function.fopen]: php_network...... and 4 other lines of similar garbage.

Seems as though lines 820, 821, and 822 are borked/providing garbage.



Ed (modelamac)

I think I will just put an OUT OF ORDER
sticker on my head and call it a day.
Options:  Reply • Quote
Re: Forum is wonkers again?
Posted by: modelamac
Date: April 20, 2007 06:48AM
Crazy!! I no sooner posted this and it is loading fast again.



Ed (modelamac)

I think I will just put an OUT OF ORDER
sticker on my head and call it a day.
Options:  Reply • Quote
Re: Forum is wonkers again?
Posted by: rgG
Date: April 20, 2007 06:57AM
It wasn't just you. The same was happening for me earlier and I reported it to the admins. Let's hope it is all better now. grinning smiley





Roswell, GA (Atlanta suburb)
Options:  Reply • Quote
Re: Forum is wonkers again?
Posted by: IronMac
Date: April 20, 2007 07:29AM
Yep...it was happening but now seems a-ok.
Options:  Reply • Quote
Re: Forum is wonkers again?
Posted by: modelamac
Date: April 20, 2007 11:24AM
Danke.



Ed (modelamac)

I think I will just put an OUT OF ORDER
sticker on my head and call it a day.
Options:  Reply • Quote
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login

Online Users

Guests: 152
Record Number of Users: 186 on February 20, 2020
Record Number of Guests: 5122 on October 03, 2020