advertisement
Forums

The Forum is sponsored by 
 

AAPL stock: Click Here

You are currently viewing the Tips and Deals forum
Is anyone using The Missing Sync on an Intel Mac?
Posted by: GeneL
Date: May 20, 2007 01:10PM
I've been having an awful time trying to sync my new Treo 755 with Entourage.

Previously, syncing with my previous Treo 700P was working perfectly on my G5 , but I can't remember if I had done a sync since I switched to the Intel MacPro.

One way or another, I haven't been able to sync my new Treo sad smiley

I keep getting error messages (strictly a Missing Sync issue) when I either try to open the Entourage conduit settings or to initiate a sync with the Treo. Errors say: "conduit is not designed to work on this computer" and when I start a sync "conduit called Exit to Shell."

I wondered if anyone else has had any experience with this? Any fix ideas?
Options:  Reply • Quote
Re: Is anyone using The Missing Sync on an Intel Mac?
Posted by: freescotland
Date: May 20, 2007 03:14PM
I used intel imac with my 650 before I sold it. Missing sync works fine for me with my Palm T3 now on macbook, but have not tried Treo 755.
Options:  Reply • Quote
Re: Is anyone using The Missing Sync on an Intel Mac?
Posted by: GeneL
Date: May 20, 2007 03:46PM
Quote
freescotland
I used intel imac with my 650 before I sold it. Missing sync works fine for me with my Palm T3 now on macbook, but have not tried Treo 755.

Please let me know your results.

My problem might relate to the Entourage conduit. Are you using Entourage?

GeneL



Edited 1 time(s). Last edit at 05/20/2007 03:48PM by GeneL.
Options:  Reply • Quote
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login

Online Users

Guests: 85
Record Number of Users: 186 on February 20, 2020
Record Number of Guests: 5122 on October 03, 2020